Wash Center

 
Tavolina Hekurosese Print E-mail
ghidini-logo-productsKompania Ghidini Benvenuto srl eshte themeluar ne Milano ne 1955 dhe eshte nje fabrike lider persa i perkete tavolinave hekurosese industriale. Fusha kryesore e produkteve jane prej dyqaneve te larjes si pastrime kimike ,tek industria e rrobave te hoteleve dhe azile.
Fale nje rrjeti shitjes solid me me shume se 300 distributoresh dhe rishitesash , produktet Ghidini jane te perfaqesuar ne shume tregje boterore ,perfshire ketu me shume se 50 vende perms pese kontinenteve dhe kompania “W CENTER “ eshte njeri prej distributoreve te saj.
Produktiviteti i kompanise perbehet nga nje sere game produktesh si hekura me avull, Gjenerator avulli elektrik manual,gjysemautomatik dhe automatik, presa pneumatike dhe manuale, tavolina per njolla, tavolina hekurosese me avull ,me vakum qe fryn avullin, kabinete per te hekurosur pantallona,pajisje per lekure. Kompania “W CENTER” eshte perfaqesuesi i GHIDINI ne tregun Shqipetar.
  • Për të zgjedhur produktin klikoni logon e kompanisë prodhuese dhe ju do të gjeni informacionin e plote dhe origjinal të produktit që ju kërkoni.

rotondi-logo-productROTONDI GROUP SRL ,themeluar nga Presidenti Z. Pierfrancesco Rotondi ,eshte nje kompani e vendosur ne periferi te Milano.Prodhon presa me nje teknologji te larte per xhaketat e burrave dhe te grave,pantallonat, xhinse dhe kemisha.Dy zona te medha prodhimi prej 7000 meter katror japin nje cikel prodhimi te integruar nga dizenjimi tek kompletimi duke perdorur prerjet automatike dhe robotet me te fundit .

Makinerite ROTONDI jane te perbera nga komponente me te miret ne treg per te dhene cilesi me te mire dhe performancen maksimale te mundeshme,plus besueshmerine qe prisni nga investimi juaj. Me nje Game prej me teper se 800 lloje makinerish presa te ndryshme nga tavolinat me vakum e deri tek presat me ajer dhe me nje ekran totalisht automatik ,ne jemi te sigurte qe kemi pergjigjen e duhur per nevojat tuaja teknike dhe ekonomike.
Makinat GRUPI ROTONDI janë instaluar në 96 vende në pesë kontinente ne të gjithë botën.
Produktet e GRUPI ROTONDI janë shitur në 52 vende në botë përmes një rrjeti efikas të shpërndarësve. Kompania “W CENTER” eshte perfaqesuesi i ROTONDI group ne tregun Shqipetar.

  • Për të zgjedhur produktin klikoni logon e kompanisë prodhuese dhe ju do të gjeni informacionin e plote dhe origjinal të produktit që ju kërkoni.

pony-logoPony u themelua në 1958 nga vëllezërit FUMAGALLI. Në sajë të vizionit të tyre, iniciativën dhe angazhimin e vazhdueshëm e kanë bërë ëndrrën e tyre te vërtetë duke filluar një biznes që u bë akoma me i fortë. Në atë kohë Pony prodhonte vetëm gjeneratorë të vogel me avull dhe hekurosje bordi.

Puna e themeluesve të saj, ka bere qe biznesi te rritet dhe të bëhet një kompani ndërkombëtare tregu kryesor, në sajë të intuites se tyre, ne shpirtin e ri te tyre dhe aftësisë se shquar te tyre udhëheqëse, duke ecur tashmë përpara me të njëjtin angazhim dhe përkushtim nga fëmijët e tyre, të cilët morën iniciativën , dhe nga një ekip të përkushtuar të personelit të kualifikuar.

Kjo kompani, një nga të parët për të ofruar teknikën në hekurosje e tavolinave me avull, dhe në ditët e sotme ofron një gamë të gjerë dhe të plotë të produkteve nga të gjitha llojet e kërkesave në industri të ndryshme: lavanterise , pastrimit ne te thate, prodhimit të tekstilit, dhe lehtesite ne turizem.
 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash


Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons